Startsida » Aalborg Flygplats » Flygtid AAL-BRHur lång tid tar det att flyga till Brasilien från Aalborg Flygplats i Danmark?
Flygplatsen närmast Aalborg Flygplats (Aalborg) är Rio de Janeiro–Galeão Internationella Flygplats (Rio De Janeiro). Det tar ca 13 timmar och 20 minuter att flyga de 10166 kilometrarna mellan Aalborg Flygplats i Danmark och Rio de Janeiro–Galeão Internationella Flygplats i Brasilien.

Den flygplats som ligger längst bort från Aalborg Flygplats är Salgado Filho Internationella Flygplats (Porto Alegre). Det tar ca 14 timmar och 40 minuter att flyga till Salgado Filho Internationella Flygplats och det är cirka 11237 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Danmark och Brasilien. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Aalborg och Brasilien. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.