Flygtid från Stockholm-Bromma Flygplats i Sverige till Jamaica (JM)Hur lång tid tar det att flyga till Jamaica från Stockholm-Bromma Flygplats i Sverige?
Flygplatsen närmast Stockholm-Bromma Flygplats (Stockholm) är Norman Manley Internationella Flygplats (Kingston). Det tar Ca 10 timmar och 30 minuter att flyga de 8561 kilometrarna mellan Stockholm-Bromma Flygplats i Sverige och Norman Manley Internationella Flygplats i Jamaica.

Den flygplats som ligger längst bort från Stockholm-Bromma Flygplats är Norman Manley Internationella Flygplats (Kingston). Det tar Ca 10 timmar och 30 minuter att flyga till Norman Manley Internationella Flygplats och det är cirka 8561 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Sverige och Jamaica. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Stockholm och Jamaica. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.