Startsida » Köpenhamns Flygplats » Flygtid CPH-GU

Flygtid från Köpenhamns Flygplats i Danmark till Guam (GU)Hur lång tid tar det att flyga till Guam från Köpenhamns Flygplats i Danmark?
Flygplatsen närmast Köpenhamns Flygplats (Kastrup) är Antonio B. Won Pat Internationella Flygplats (Agana). Det tar Ca 14 timmar och 35 minuter att flyga de 11135 kilometrarna mellan Köpenhamns Flygplats i Danmark och Antonio B. Won Pat Internationella Flygplats i Guam.

Den flygplats som ligger längst bort från Köpenhamns Flygplats är Antonio B. Won Pat Internationella Flygplats (Agana). Det tar Ca 14 timmar och 35 minuter att flyga till Antonio B. Won Pat Internationella Flygplats och det är cirka 11135 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Danmark och Guam. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Kastrup och Guam. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.