Flygtid från Göteborg Flygplats i Sverige till Alaska (US)Hur lång tid tar det att flyga till Alaska från Göteborg Landvetter Flygplats i Sverige?
Flygplatsen närmast Göteborg Landvetter Flygplats (Göteborg) är Florida Keys Marathon Internationella Flygplats (Marathon). Det tar Ca 9 timmar och 45 minuter att flyga de 7898 kilometrarna mellan Göteborg Landvetter Flygplats i Sverige och Florida Keys Marathon Internationella Flygplats i Alaska.

Den flygplats som ligger längst bort från Göteborg Flygplats är Florida Keys Marathon Internationella Flygplats (Marathon). Det tar Ca 9 timmar och 45 minuter att flyga till Florida Keys Marathon Internationella Flygplats och det är cirka 7898 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Sverige och Alaska. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Göteborg och Alaska. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.