Startsida » Halmstad Flygplats » Flygtid HAD-AR

Flygtid från Halmstad Flygplats i Sverige till Argentina (AR)Hur lång tid tar det att flyga till Argentina från Halmstad Flygplats i Sverige?
Flygplatsen närmast Halmstad Flygplats (Halmstad City) är Aeroparque Internacional Jorge Newbery Flygplats (Buenos Aires). Det tar Ca 14 timmar och 15 minuter att flyga de 12140 kilometrarna mellan Halmstad Flygplats i Sverige och Aeroparque Internacional Jorge Newbery Flygplats i Argentina.

Den flygplats som ligger längst bort från Halmstad Flygplats är Aeroparque Internacional Jorge Newbery Flygplats (Buenos Aires). Det tar Ca 14 timmar och 15 minuter att flyga till Aeroparque Internacional Jorge Newbery Flygplats och det är cirka 12140 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Sverige och Argentina. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Halmstad City och Argentina. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.