Startsida » Frankfurt-Hahn Flygplats » Flygtid HHN-DO

Flygtid från Frankfurt-Hahn Flygplats i Tyskland till Dominikanska republiken (DO)Hur lång tid tar det att flyga till Dominikanska republiken från Frankfurt-Hahn Flygplats i Tyskland?
Flygplatsen närmast Frankfurt-Hahn Flygplats (Hahn) är La Romana Internationella Flygplats (La Romana). Det tar Ca 10 timmar att flyga de 7468 kilometrarna mellan Frankfurt-Hahn Flygplats i Tyskland och La Romana Internationella Flygplats i Dominikanska republiken.

Den flygplats som ligger längst bort från Frankfurt-Hahn Flygplats är La Romana Internationella Flygplats (La Romana). Det tar Ca 10 timmar att flyga till La Romana Internationella Flygplats och det är cirka 7468 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Tyskland och Dominikanska republiken. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Hahn och Dominikanska republiken. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.