Flygtid från Keflavik Reykjavik Flygplats i Island till Nya Zeeland (NZ)Hur lång tid tar det att flyga till Nya Zeeland från Keflavik Internationella Flygplats i Island?
Flygplatsen närmast Keflavik Internationella Flygplats (Reykjavik) är Auckland Internationella Flygplats (Auckland). Det tar Ca 21 timmar och 35 minuter att flyga de 16797 kilometrarna mellan Keflavik Internationella Flygplats i Island och Auckland Flygplats i Nya Zeeland.

Den flygplats som ligger längst bort från Keflavik Reykjavik Flygplats är Auckland Internationella Flygplats (Auckland). Det tar Ca 21 timmar och 35 minuter att flyga till Auckland Flygplats och det är cirka 16797 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Island och Nya Zeeland. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Reykjavik och Nya Zeeland. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.