Flygtid från Oslo Gardermoen Flygplats i Norge till Niger (NE)Hur lång tid tar det att flyga till Niger från Oslo Gardermoen Flygplats i Norge?
Flygplatsen närmast Oslo Gardermoen Flygplats (Oslo) är Diori Hamani Internationella Flygplats (Niamey). Det tar Ca 6 timmar och 55 minuter att flyga de 5246 kilometrarna mellan Oslo Gardermoen Flygplats i Norge och Diori Hamani Internationella Flygplats i Niger.

Den flygplats som ligger längst bort från Oslo Gardermoen Flygplats är Diori Hamani Internationella Flygplats (Niamey). Det tar Ca 6 timmar och 55 minuter att flyga till Diori Hamani Internationella Flygplats och det är cirka 5246 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Norge och Niger. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Oslo och Niger. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.