Startsida » Skellefteå Flygplats » Flygtid SFT-US

Flygtid från Skellefteå Flygplats i Sverige till Alaska (US)Hur lång tid tar det att flyga till Alaska från Skellefteå Flygplats i Sverige?
Flygplatsen närmast Skellefteå Flygplats (Skellefteå) är Florida Keys Marathon Internationella Flygplats (Marathon). Det tar Ca 10 timmar att flyga de 8092 kilometrarna mellan Skellefteå Flygplats i Sverige och Florida Keys Marathon Internationella Flygplats i Alaska.

Den flygplats som ligger längst bort från Skellefteå Flygplats är Florida Keys Marathon Internationella Flygplats (Marathon). Det tar Ca 10 timmar att flyga till Florida Keys Marathon Internationella Flygplats och det är cirka 8092 km.

Vi har bara med utvalda flygplatser i översikten. Våra beräkningar bygger på kortast möjliga avstånd mellan Sverige och Alaska. Var medveten om att det kan finnas avvikelser eller regler som gör att flygbolaget väljer en annan väg mellan Skellefteå och Alaska. Vind- och väderförhållanden påverkar också restiden. Kontrollera alltid informationen med ditt flygbolag före avresa.